nadziewane kozim serem fromage z oliwą pietruszkową i kruszonką z jarmużu, migdałów i prażonej cebuli, podane na focacci
z suszoną żurawiną i konfitowaną cebulą w miodzie z octem jabłkowym, podany z grillowaną focaccią
z marynowanymi rydzami, szalotką, kaparami, ogórkiem kiszonym, oliwą z oliwek, żółtkiem i majonezem truflowym, pieczywo
duszone w sosie winno - maślanym z czosnkiem, peperoncino, pomidorkami cherry i natką pietruszki, podane z focaccią
ser burrata podany na focacci z pomidorami, czosnkiem i bazylią
zestaw włoskich wędlin i serów z oliwkami, suszonymi pomidorami, kaparami i bagietką
z grzybowym ravioli
z grzankami, jajkiem w koszulce, szynką cotto i oliwą pietruszkową
z gęsimi pipkami, smażonymi boczniakami i jajkiem w koszulce
miks sałat z pastrami, pomidorkami cherry, marynowaną cebulą, sosem rosyjskim, pieczywem i grana padano
sałatka z pieczonych batatów z cieciorką, suszonymi pomidorami, burakami, rukolą i dojrzewającym serem roquefort
sałata rzymska mini z sosem cezar, piersią z kurczaka, pomidorkami cherry, boczkiem, grzankami brioche i grana padano
bułka brioche z wołowiną, serem mimolette, piklami, pomidorami, sałatą rzymską, majonezem truflowym i frytkami
bułka brioche z wołowiną, pastrami, boczkiem, pomidorem, ogórkiem kiszonym, sałatą lodową, cebulą prażoną, konfiturą z czerwonej cebuli, sosem bbq, serem mimolette i frytkami
bułka brioche z krewetkami 16/20 w panko, salsą z pomidorów, sałatą lodową, awokado, majonezem i frytkami
bułka brioche z dziczyzną, spianatą, cheddarem, pomidorem, ogórkiem kiszonym, konfiturą z czerwonej cebuli, sałatą lodową, pikantnym sosem chipotle i frytkami
mini bułka brioche z krabem miękkoskorupowym, sosem chilli-mayo, sałatą rzymską, pomidorem, salsą mango i frytkami
pieczywo pszenno-żytnie z pastrami, zasmażaną kiszoną kapustą, ogórkiem konserwowym, serem mimolette, sosem sriracha i frytkami
smażony na smalcu z jajkiem sadzonym i sałatką ziemniaczaną
z ciemnym sosem żurawinowym, buraczanym gnocchi z mascarpone i pieczonym jabłkiem z konfiturą żurawinową
z sosem z grzybów leśnych, ziemniakami duszonymi w śmietanie z boczkiem i pieczonym pasternakiem w miodzie i ziołach
z świeżą kolendrą i focaccią
z kremowym sosem pieprzowym, puree truflowym i piklowaną marchewką
z frytkami i sałatką z ogórka kiszonego
z sosem grzybowym z gnocchi dyniowymi i marynowanymi burakami
z sezonowymi warzywami korzeniowymi i marynowanymi burakami
z sosem śmietanowym, czosnkiem, szpinakiem i grana padano
z sosem pomidorowym, guanciale, czosnkiem, peperoncino i grana padano
z sosem maślano-szałwiowym z pecorino romano
z pecorino, jajkiem, guanciale, natką pietruszki i grana padano
z pomidorkami cherry, peperoncino i natką pietruszki w sosie maślano - winnym
z suszoną żurawiną, orzechami włoskimi, sosem truflowym i grana padano
w sosie śmietanowym z orzechami włoskimi, blanszowanym szpinakiem i karmelizowaną gruszką
pomidory pelati San Marzano, czosnek, anchois, kapary, oliwki, bazylia
pomidory pelati San Marzano, mozzarella fiordilatte, bazylia
pomidory pelati San Marzano, mozzarella di bufala, bazylia, oliwa
pomidory pelati San Marzano, mozzarella fiordilatte, pieczarki, czerwona cabula
pomidory pelati San Marzano, mozzarella fiordilatte, salami Napoli
pomidory pelati San Marzano, mozzarella fiordilatte, prosciutto cotto
pomidory pelati San Marzano, mozzarella fiordilatte, pieczarki, prosciutto cotto
pomidory pelati San Marzano, mozzarella fiordilatte, salami diavolo piccante, pesto bazyliowe, pasta z karczochów
mozzarella fiordilatte, czosnek, cukinia, pomidorki cherry, oliwki, pesto bazyliowe
pomidory pelati San Marzano, mozzarella fiordilatte, spianata piccante, salami diavolo piccante, wieprzowina 'Nduja, papryczka red ravit
pomidory pelati San Marzano, bazylia, 'Nduja, straciatella, czerwona cebula, oliwa
creme fraiche, mozzarella fiordilatte, gorgonzola, ser kozi, pecorino romano
pomidory pelati San Marzano, mozzarella fiordilatte, rukola, prosciutto di parma, pomidorki cherry, grana padano
sos musztardowo-miodowy, mozzarella fiordilatte, długo duszone mięso wołowe, ogórek kiszony, czerwona cebula, świeży szczypiorek, płatki chilli
sos mango, mozzarella fior di latte, pancetta, pieczony batat, jalapeno
creme fraiche, mozzarella fior di latte, szpinak, marynowane kurki, gorgonzola
sos winno-śmietanowy, mozzarella fior di latte, mięso małży, por na maśle
sos sriracha-mayo, mozzarella, pastrami, cebula marynowana, blanszowany szpinak, kawior z gorczycy
Jabłko, pomarańcza, grejpfrut
Klasyczny, z kawą.
Oranżada
cytryna, malina, marakuja
z miodem, syropem malinowym, żurawiną, maliną, suszoną pomarańczą i jabłkiem
cytryną, imbirem i miodem
z nalewką pigwową
z piernikami
Czarna, zielona, owocowa.
miód, przyprawy, goździki, owoce, sok imbirowy
Lager, Biały, Malinaż, Miętaż,Lipa z Pigwą, Jabłko z Bzem
Sternik, Pomorzanin, Flora, Ahoj, Rusałka
premium dark, ciemny z cytryną, miodowy, premium lager, bezalkoholowy ciemny z cytryną
Malinowa, wiśniowa, żurawinowa, cytrynowa
Bianco, rosso, fiero
Wódka, sok malinowy, tabasco.
Wódka, sok z cytryny, syrop Blue Curracao
Aperol, prosecco, woda gazowana
Bacardi superior/Jagermaister, limonka, mięta, cukier trzcinowy, woda gazowana
Jagermeister, wiśniówka, sok z pomarańczy, sok z żurawiny
Aperol, Pink Gin, sok grejpfrutowy, syrop malinowy, sok z grejpfruta
Martini Bianco, frizzante, grenadyna, sok z pomarańczy, sok żurawinowy
z grzybowym ravioli
z grzankami, jajkiem w koszulce, szynką cotto i oliwą pietruszkową
z gęsimi pipkami, smażonymi boczniakami i jajkiem w koszulce
+48 530 530 533
All rights reserved. Powered by Yellowgray Group | Rest Capital Group